Vinsmaking med Svein Lindin: Bli en vinkjenner hvitvin
Er du nysgjerrig på hvitvinens mangfold og ønsker å utvikle dine vinsmakingferdigheter? På denne vinsmakingen tilbys en praktisk og lærerik opplevelse hvor deltagere får smake på 5 viner og få innsikt i hvite druetyper samt grunnleggende vinsmaking.
Vi lover deg en smakfull, praktisk og lærerik smaking. Å gjenkjenne ulike hvitviner gjennom luktesansen hjelper deg å identifisere vinstiler og druene bak vinen.
Du lærer å gjenkjenne druene Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling og Gewurtztraminer.
Kurset «Bli en vinkjenner Hvitvin» er designet for å avmystifisere vinens kompleksitet og skape en vinglede hos deltagerne. Gjennom smaking av ulike vinstiler, får du muligheten til å oppleve hvordan vin kan berike både sjel og sanser. Den praktiske tilnærmingen, hvor man smaker på flere viner side om side, er nøkkelen til læring. Vi fokuserer på å stimulere din egen vininteresse gjennom sansene, hvor smakskompetansen din er fundamentet.
Videre vil hver deltager motta et norsk aromahjul for å bistå i identifiseringen av vinens aromaer. Kurset dekker også temaer som Riedel glassbruk, smaksteknikk, samt forskjellen mellom eiket og ueiket vin. Deltagerne vil få innsikt i forskjellen mellom kommersielle viner og kvalitetsviner, samt hvilke matretter som passer med de ulike vinstilene. Velkommen til en smakfull reise i hvitvinens verden!
Her er det begrenset med plasser – så vær tidlig ute!